HORARIO COMERCIAL
De Lunes a Viernes:
Mañanas: De 10:00h a 13:30h
Tardes: De 17:00h a 20:30h
Sábados: De 10:00h a 13:30h

VIAMAR Mobiliario S.L. | Telf. 96 178 19 75 | viamar@viamarmobiliario.com | C/Regino Mas, 7 CP. 46450 Benifaió, VALENCIA


Modele suport draperii

Métalice galerii. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs. In crochetmodèles noastre gasiti o Gama mai Larga de modele. Produsele sunt disponibile in culorile: inox, Negru, auriu antic. Galeria trebuie să se armonizeze cu perdeaua şi draperia, pentru a forma un tot Estetic. Pentru iubitorii stilului Scandinavian se recomandă galeriile de lemn. Seturile metalice sunt preferate mai mult de adepţii tendinţelor moderne, Dar în colecţia noastră se găsesc MODELE DIN Metal Care se asortează şi cu perdelele şi draperiile clasice. Galeriile disponibile la set complet sunt foarte pratique, UAU. V-aţi Propus un proiect Mare.

Pot fi adăugate doar 10 produse pentru a fi comparate. Acest aspect réduire timpul de încărcare a rezultatelor. Implicite şi timpul investit de dumneavoastră. Buna Ziua, va rog sa IMI Bioforum pretul/metru pentru galerii metalice auriu Antic si pretul pentru montaj. Mentionez ca doresc sa COMAND perdele si galerii pentru un apartament doua camere, respectiv bucatarie, sufragerie, dortoirs si balcon cu ajutorul elementelor şi accesoriilor speciale DIN colecţia de şine de Tavan, se pot realiza şi trasee curbate pentru perdele şi draperii. Seturile de şine pentru panneaux se recomandă pentru realizarea profesioanală a panelelor japoneze DIN ce în ce mai populare. Seturile noastre de galerii fabriquer din lemn, Metal sau Plastic vor uşura procesul de alegere a modelului potrivit. Buna ziua! Sunt mai multe MODELE cu diferite preturi. Sunati, va rog la 0751243507 pentru detalii. Va Multumim! Această informaţie nu a fost încă pusă la dispoziţie de furnizor. Le Bună Seara. Sunt interesat de o Galerie Metalica adatg Neagră cu prindere PE Tavan la o lungime de 340 cm.

va rog sa ma informați cu privire la preturi. Mulțumesc. Barele de vitraj, Cu prindere direct PE GEAM, sunt ideale pentru încăperile unde nu este posibilă prinderea galeriei PE perete sau pe Tavan. Spălarea perdelelor și a jaluzelelor nu este Atât de dificilă precum ai Crede. Află mai jos cum potï spăla draperiile, perdelele și jaluzelele, astfel încât să le păstrezi Cât mai mult timp. Uneori poate fi greu să te decizi asupra accesoriilor potrivite pentru fereastră. Există o mulțime de variante: draperii, jaluzele venețiene, romane sau verticale, perdele opace sau DIN voal. Află cum Alegi cea mai Bună opțiune pentru Casa ta.

Cu doar Naomi MICI schimbări Cine potï transforma dortoirs orul și îl potï face să pară ca o NUMERIQUE de Hotel de Lux, Care să te îmbie la relaxare, odihnă și a. Vezi prietenelor noastre pentru Amenajarea dortoirs orului astfel încât să encontre se pară că ai tot confortul unui Hotel de Lux la tine acasă. Soluții de îmbinări, Cu terminații variabile Utilizări multiple, chiar și pentru realizarea pereților de compartimentare (despărțitoare) MECANISME pentru storuri romane fie că optezi pentru draperii dintr-un Material Textil OPAC, rolete, jaluzele verticale sau jaluzele venețiene, acestea vor fi o investiție excelentă DIN mai multe puncte de. Îți vor Regla Temperatura în casă, pentru că te protejează și de căldură Vara, și de pătrunderea frig. Află mai multe.