HORARIO COMERCIAL
De Lunes a Viernes:
Mañanas: De 10:00h a 13:30h
Tardes: De 17:00h a 20:30h
Sábados: De 10:00h a 13:30h

VIAMAR Mobiliario S.L. | Telf. 96 178 19 75 | viamar@viamarmobiliario.com | C/Regino Mas, 7 CP. 46450 Benifaió, VALENCIA


Modele de usi de exterior pentru casa

Pentru protectie, Dar si cu ROL Estetic, USA poate avea PE extérieur diferite grilaje, DIN fier forjat, Lucrate Manual. Cele DIN PVC au un pret mai accesibil, si Poti Gasi o Mare varietate de modele. Prezinta mai multe camere, pentru a asigura protectie TERMICA si acustica, si sunt foarte rezistente in conditii de umiditate ridicata. Extériorul poate imitations finisajul din lemn. Proiect de Casa cu mansarda in forma de L-imagini detaliate › › Gama pe care VI-o Propunem imbina Armonia dintre Culori si texturi cu designul rafinat al usilor de extérieur, care vor completa stilul arhitectural al locuintei DVS. Ușile de Exterior sunt destinate pentru case, cladiri de birouri, spatii comerciale si sunt fabriquer din lemn, aluminiu, PVC, métal. Acestea sunt convingatoare datorita designului clasic: blatul usii cu o forma estetica, DIN Otel, coplanaire PE Interior si la extérieur cu Rama canatului montata PE Interior, are pur si simplu un aspect placut. ALEGE USA POTRIVITA Usile rezidentiale de Exterior se asorteaza ca finisaj/culoare/textura cu tamplaria ferestrelor. Daca pentru ferestre ATI ales o menuiserie de culoare NUC sau wenge, asortati acelasi finisaj sau macar din aceeasi Paleta cromatica si pentru USA de intrare. Alte dotari: tocul usii sont ROL izolator, Dar Si de siguranta. Poate fi realizat din lemn, métal (Otel sau aluminiu) sau PVC. PE partea interioara poate fi Prins cu spuma sau cu ciment. Poate avea garnituri de cauciuc pentru a-l proteja la contactul cu USA, Dar si pentru o mai buna izolatie.

Poate fi drept sau rotund, fiind in ton cu modelul usii. Usile pot fi DIN bucata intreaga, INSA gasesti si MODELE cu GEAM, potrivite mai mult pentru la Casa, iar mai putin pentru apartamente de bloc. Aceste insertii permit luminii Naturale sa patrunda in locuinta si, de asemenea, Poti vedea usor Cine este la USA (de obicei permit vizibilitatea unidirectionnelle DIN intérieur spre extérieur). USA de extérieur de la intrarea in Casa trebuie sa fie indeajuns de rezistenta pentru a face FATA vantului, ploii, zapezii si soarelui Dar Si intrusilor Dar Si suficient de Frumoasa pentru a face o prima impresie Buna. Cam multe préttii de la o USA ar spune multi. De exemplu, in cazul unei USI de renforcer in Casa conteaza rezistenta la intramperii, PE cand la o USA de Interior, acest lucru nu este necesar. Daca ai nevoie de o USA pentru renforcer in Casa generoasa, Moderna, ITI Propunem acest modèle de la APLAST. Este Formata DIN doua parti, una mai ingusta fixa si una Mélis cu deschidere spre intérieur en partea drepta. Clienții noștri beneficiază de consultații și de toate informațiile necesare, oferite cu corectitudine PANA în cel mai mic detaliu de către specialiștii noștri calificați.

EI vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta în a face Alegerea unei uși de Exterior perfecte. Doar la Noi Găsiți ușa Care să aducă casei dumneavoastră siguranță maximă și un stil élégant. USA de renforcer in Vila este cea mai importanta bariera in Calea raufacatorilor, fiind si cel mai criteriu important in zapewniania facultatif a locuintei. Astfel, Cu Cat se prelungeste mai mult efortul de fortare a patrunderii in Casa, cu atat mai mult cresc sansele ca Hotul sa fie surprins de catre elementele de siguranta complementare, cum ar fi senzori de proximitate, camere de supraveghere, Caini de Paza sau vecini.